Spremni smo da za vas kreiramo i personalizujemo vaš poslovni prostor, onakav kakav vam je potreban.

O nama

OFFICE+

OFFICE + je brand stvoren 2019. godine u kompaniji Midline doo i simbolizuje našu viziju stvaranja naprednih i efikasnih rješenja uređenja i opremanja radnih i javnih prostora.

Višegodišnje iskustvo visokokvalifikovanog tima inženjera, arhitekata, dizajnera i ostalih stvaralaca u procesu formiranja kvalitetnog prostora, kreativna energija i kontinuirana potraga za dobrim dizajnom i tehnološkim inovacijama čini ponudu

OFFICE + posebnom i cjelovitom.
Naše mogućnosti su u opsegu od projektovanja i izvođenja radova do kompletnog opremanja prostora, sve u cilju što preciznijeg odgovora na zahtjeve klijenata.

Bilo da je realizacija u okvirima standardnih zahtjeva ili se radi o jedinstvenoj želji klijenta, povezuju ih vrhunski kvalitet i pristupačne cijene.
Posebnu pažnju posvjećujemo uređenju poslovnog prostora vodeći računa o dizajnu namještaja i ergonomiji kojim se obezbijeđuje ugodno i zdravo okruženje.

U tome nam je od velikog značaja uspješna saradnja sa više visoko specijalizovanih fabrika tj. proizvođača EU sertifikovanih stolica, stolova i opreme iz Italije.Posvećeni tim profesionalaca, koje spajaju iste vrijednosti, neumorno radi na postavljenom cilju da se crnogorskom tržištu ponudi najkvalitetnije, najpovoljnije i najaktuelnije iz domena opremanja radnih i javnih prostora.