Od idejnog plana, projektovanja i izvođenja radova, do kompletnog opremanja prostora, kreiramo i personalizujemo vaš poslovni prostor, dok je rezultat uvijek isti: estetski privlačna rješenja vrhunskog kvaliteta.

Office+ brend

Stvoren 2019. godine u kompaniji Midline doo, simbolizuje našu viziju stvaranja naprednih i efikasnih rješenja uređenja i opremanja radnih i javnih prostora.

Višegodišnje iskustvo visokokvalifikovanog tima inženjera, arhitekata, dizajnera i ostalih stvaralaca u procesu formiranja kvalitetnog prostora, kreativna energija i kontinuirana potraga za dobrim dizajnom i tehnološkim inovacijama čini ponudu Office+ posebnom i cjelovitom. Naše mogućnosti su u opsegu od projektovanja i izvođenja radova do kompletnog opremanja prostora, sve u cilju što preciznijeg odgovora na zahtjeve klijenata.

Ergonomija

Potreba da razmišljamo o načinu dizajniranja i izrade kancelarijskog pribora ne dolazi samo iz cilja bolje funkcionalnosti i lakšeg rada, već najprije iz brige o zdravlju.

Studije o radnim navikama potvrđuju da oko 65% ispitanika ne sjedi pravilno, kako zbog loših posturalnih navika, tako i zbog neprikladnih stolica. Kada nakon toga pomislimo na činjenicu da u prosjeku 80.000 sati života provedemo u sjedećem položaju, jasno je kakvu ulogu kvalitet odn. udobnost tih stolica igra kada je u pitanju naše zdravlje.

Mi u Office+ timu smatramo da dobra stolica mora promovisati dinamično držanje tijela koje omogućava opuštanje napetosti različitih mišićnih grupa.

Stolice koje dizajniramo i izrađujemo omogućavaju pravilno, uravnoteženo i dinamično držanje tijela, sa minimalnim opterećenjem kičme.

Sve ovo doprinosi sprečavanju razvijanja hroničnih bolesti u području kičme i vrata, ali i umnogome utiče na veći fokus pri radu.

Mislite o svom zdravlju.

Office+ više od namještaja.

Naša ponuda

Naše mogućnosti su u opsegu od projektovanja i izvođenja radova do kompletnog opremanja prostora, sve u cilju što preciznijeg odgovora na zahtjeve klijenata.

Bilo da je realizacija u okvirima standardnih zahtjeva ili se radi o jedinstvenoj želji klijenta, povezuju ih vrhunski kvalitet i pristupačne cijene. Posebnu pažnju posvjećujemo uređenju poslovnog prostora vodeći računa o dizajnu namještaja i ergonomiji kojim se obezbijeđuje ugodno i zdravo okruženje.

U tome nam je od velikog značaja uspješna saradnja sa više visoko specijalizovanih fabrika tj. proizvođača EU sertifikovanih stolica, stolova i opreme iz Italije.Posvećeni tim profesionalaca, koje spajaju iste vrijednosti, neumorno radi na postavljenom cilju da se crnogorskom tržištu ponudi najkvalitetnije, najpovoljnije i najaktuelnije iz domena opremanja radnih i javnih prostora.

Posjetite nas