Opremanje kancelarija je neophodno za bilo koju kompaniju, pa je saradnja sa stručnim i pouzdanim partnerom ključna. To je upravo ono što je Adriatic banka učinila kada je odlučila da opremi svoju filijalu u Porto Montenegru.

U periodu Q2 i Q3 2022, Adriatic banka je sarađivala sa našom partnerskom kompanijom Underpin na renoviranju i izvodjenju radova, a kako bi se osiguralo da se filijala opremi visokokvalitetnim kancelarijskim namještajem, Adriatic banka je angažovala kompaniju Office+ da izradi i montira sav namještaj u filijali.

Office+ se specijalizuje za nabavku i izradu kancelarijskog namještaja i saradnju isključivo sa firmama, što znači da su naši proizvodi prilagođeni potrebama poslovnih prostora. Takođe, naš tim je stručan i posvećen, sa dugogodišnjim iskustvom u projektovanju i opremanju kancelarija i poslovnih prostora.

Za Adriatic banku, kvalitetan kancelarijski namještaj bio je ključan kako bi stvorili profesionalnu i udobnu atmosferu u filijali. Office+ je bio u stanju da isporuči namještaj koji je prilagođen njihovim potrebama, sa funkcionalnim i modernim dizajnom koji odgovara njihovom brendu i stilu.

Ova saradnja između Adriatic banke, Underpin i Office+ je bila sjajan primjer kako saradnja sa stručnim i pouzdanim partnerima može dovesti do uspješnog opremanja prostora za kompanije. Kada su u pitanju kancelarijski namještaj i opremanje kancelarija, izbor pravog partnera je ključan za postizanje željenog efekta.